Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombos Tibor

A hatvanat, már passzoltam, de ez nem érdekel, mivel lélekben nem érem el a felét sem. Imádok sütni, főzni, a konyhában, szabad-tűzön vagy bárhol. Egy viharsarki mezővárosban Tótkomlóson láttam meg a napvilágot, de 1965 óta fővárosunk XVI. kerületében lakom. 1989-ben nősülésre adtam a fejem, fiunk 1993-ban született. 1984 óta a HungaroControl volt a munkahelyem, ahol repülésirányítóként dolgoztam. 2017 januárja óta a nyugdíjasok kenyerét eszem. :)


2015 óta tag

4 feltöltött recept


Kedvencek

Étel: A csirkét és a pulykát módjával, de a többi, ha jól van elkészítve, legyen az hús, főzelék, vagy tészta, jöhet.
Ha mégis választani kell, akkor a házi disznótoros, vele sült rósejbnivel, pirított savanyú káposztával. A második helyen a csülkös bableves és a kolozsvári rakott káposzta megosztva, a harmadik helyen, az összes többi! :D

Séf: Édesanyám, Keith Floyd.

Fűszer: A magyaros fűszerek, eleink által használtakat is beleértve.

Alapanyag: Vadak, sertés, marha, birka, kacsa, liba, halak és ezek hozzávalói, ízesítői.

Legnagyobb

Siker: A mesterszakácsok receptkönyvéből, a debreceni töltött kacsa tarhonyával. (nem éppen fogyókúrás) :D
Az igazi Rigó Jancsi.

Kudarc: Zsemlegombóc. Akár mit csinálok, vagy szétfő, vagy kőkemény a közepe. Még nem adtam fel!

Feltöltött receptjeim