Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Makra Zsolt

sziasztok 2015-ben kezdtem el foglalkozni a gasztronómiával és azon belül is a kelt tésztákkal. Meg próbálkoztam a lángos készítésével és egyszerűen magával ragadott a tészták világa. Megismerkedtem a kenyér készítés mesterségével és elkezdtem gyakorolni. 2017-ben próbálkoztam természetes kovász neveléssel de sajnos nem jött össze. Nem adtam fel így 2018 márciusában sikerült az első természetes kovászom amelyből azóta is sütök kenyereket. Minden kenyeremnek a kovász az alapja. 2018. októbere óta tartok workshopokat amelyen megtanulunk kovászos kenyeret sütni. Az oldalamon szeretnék nektek bemutatni recepteket, legfőképpen kenyér recepteket. Ha van időtök süssetek, lepjétek meg családtagjaitokat és barátaitokat. Mi szükséges a kenyérhez? Liszt, víz és idő. Jó sütögetést kívánok! :) Üdvözlettel: Zsolt hobbi pék


2018 óta tag

1 feltöltött recept


Kedvencek

Étel: kovászos kenyér

Séf: Paul Hollywood

Alapanyag: kovász

Legnagyobb

Feltöltött receptjeim