Egyébként kávézom, sokszor, sokat, jót. Kávéval dolgozom.
Somlói galuska imádó vagyok, de sajnos az egyetlen, széles körben ismert, a modern követelményeknek is tökéletesen megfelelő desszert remekünket hazánkban olyan szinten meghurcolták,-ják vendéglátós \"kollégáim\" (tisztelet a maréknyi kivételnek) hogy az szinte elképzelhetetlen. De azért egyre többször találok finomat a \"Desszertek Hercegnőjéből\", vagy készítek otthon egy nagy tepsivel.
Social / weboldal
Kedvenc
Étel: Somlói galuska, de csakis profin elkészítve. A jóságtól súlyos, krémesen lágy, szaftosan omló, nem túl édes, diósan roppanó, mazsolásan szétpukkadó, kesernyés csokiöntettel kényeztető, barackosan nyáridéző, kakaósan tapadós, rumosan illatos, tejszínhabosan simuló...Kacsamell rozéra sütve, csokoládés pecsenyelével fényezve, burgonya fánkkal, konyakos mandarinnal.Rozmaringos paradicsom saláta.Foszlós péksütemények: bagel, panini, ciabatta és a többiek.
Séf: Gordon Ramsay, de nem amikor főz, hanem amikor leüvölti mindenki haját. :)No meg Pityu barátom, a minőség elkötelezett híve és Szakácsmester...
Fűszer: Rozmaring. De kizárólag frissen. Akár édességbe is...
Hozzávaló: Kávé. Sertésszűz. Kacsamell.
Legnagyobb
Siker: A konyhában nincs legnagyobb sikerem, a szakmámban viszont a legnagyobb élményem, amikor egy-egy tanítványomat munka közben látva, a vendégek felismerik, hogy nálam tanultak. :)
A 2011-es VII. Magyar Barista Bajnokság döntője...
Kudarc: \"Az oviban ez finomabb volt!\" (A kis pimasz!) :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.