A főzés szeretete, és ezáltal a másoknak való örömszerzés családi hagyományokon alapul. Apai dédanyám nápolyi asszony volt, igazi R22;mammaR21; az elmondások alapján, aki kifinomult ízlésével és ízvilágával nemcsak a családot, hanem széles baráti kört is összetartott. A családom szerint sok közös vonást mutatunk fel ő és én. A család másik ágán, az anyai ágon pedig a nagymamám volt az, aki a forró nyarakon megszerettette velem a főzést, ő már gyakorlatban. Jöttek tehát a gének, majd jött a gyakorlat. Így elmondhatom, már egész kisgyerek korom óta a konyha megszállottja vagyok, melyet az említett nyarakon kívül otthon, édesanyám konyhájában tökéletesítettem éveken keresztül az ő segítségével, s manapság, amikor már saját háztartást vezetek, teljes mértékben élhetek ennek a szenvedélyemnek. A gasztro blog indítását és folytatását egy kedves barátnőmnek köszönhetem, aki elnézegette heteken, hónapokon keresztül, ahogy az egyik közösségi oldalon megosztottam csupán a fotókat, s mindig érkezett hozzászólás. S 2011 májusában elindítottam a Rozmaring&Csokoládé-t. Amely tartalmaz egyszerű ételeket éppúgy, ahogy bonyolultakat. Nem szakácskönyvet főzök le, nem éttermi ételeket készítek el, saját kútfőből, az ízek párosításával igyekszem új élményeket megalkotni mindenkinek, aki kipróbálja őket a saját konyhájában. Ételeimből soha nem hiányzik a szenvedély és a főzési iránti tisztelet. S mindezt tudat alatt, de talán mégis valahol kicsit tudatosan :-D, mediterrán hangulatba igyekszem sokszor csomagolni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.