Étel: PARADICSOMOS MARHA FASÍRT Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg darált marhahús, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 4 szem paradicsom, 1 csokor petrezselyemzöld, 10 dkg tehéntúró, 1 teáskanál mustár, 4 evőkanál olaj, 1 kávéskanál oregano (szurokfű). Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A paradicsom héját lehúzzuk, darabokra vágjuk. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk. A túrót krumplinyomón áttörjük. A marhahúst mélyebb tálba tesszük, hozzáadjuk a túrót, a vöröshagymát, a mustárt, sózzuk, borsozzuk, és sima masszává gyúrjuk. Vizes kézzel négy lapos pogácsát készítünk a masszából. Felforrósított olajon a pogácsák mindkét oldalát 2 percig sütjük. Mellétesszük a paradicsomot, a fokhagymát, megszórjuk oreganóval, és lefedve 4-5 percig pároljuk. (A paradicsomnak nem kell szétfőni.) Tálaláskor előmelegített tálra tesszük a húst, tetejére halmozzuk a paradicsomot, és petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk. Krumplipüré vagy sós vízben főtt burgonya illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.