Sipos Tamás vagyok, és ha minden igaz, akkor jövőre már friss-diplomás pályakezdő:) Magamról dióhéjban annyit, hogy rengeteg értelmes és okos dolog érdekel. Többek között a Gasztronómia is (egy örök hobbi). 15 éves koromtól kezdtem komolyabban főzőcskézni. Egy évvel később már egész finom ételeket sikerült összehoznom, legalább is a család nem panaszkodott. Vendéglátóipariban érettségiztem, Pincér és Cukrász vizsgát tettem és természetesen üzemi konyhán is dolgoztam. Szakács gyakorlatomat az Egri Polgármesteri hivatal konyháján töltöttem. Jelenleg nem dolgozom egyik szakmámban sem. Inkább tanulok:)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.