Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Privát séfet keres Madonna - Ennyit fizet a munkáért

default user icon
MME
Ha Madonna-rajongó vagy és még főzni is tudsz, akkor lehet megtaláltad álmaid állását. A popdíva ugyanis privát séfet keresett, aki rá és 6 gyerekére főzz és beutazza velük a világot.

Álláshirdetést tett közzé Madonna a londoni Talent Private Staff oldalán. Az énekesnő olyan séfet keresett, aki ismeri a kóser konyha alapjait, az ázsiai és az olasz konyhát és a hitvallása az, hogy egészségesen és egyszerűen főzzön a popdívára és hat gyermekére, Lourdesre, Roccóra, Davidre, Mercy Jamesre, Stellára és Estherre és persze legyen családbarát.

"Az ügyfelek kedvelik az olasz konyha ételeit, különösen a rizottó  kedvencük, valamint, az ázsiai ételekből a szusit és a klasszikus európai és amerikai ételeket szeretik." - áll a Daily Mail által idézett hirdetésben. Azt is kihangsúlyozzák, hogy a gyerekekre nem kell külön főzni, ugyanazokat az ételeket eszik, mint édesanyjuk.

A séfnek vállalnia kell azt is, hogy a világ minden pontjára követi Madonnát és családját. Az énekesnő London, New York és Lisszabon között ingázik a legtöbbet. Lánya, Lourdes az Egyesült Államokban él, fia Rocco Londonban, az énekesnő volt férjével, Guy Richie-vel, míg örökbefogadott fia David pedig a portugál Benfica csapatában focizik.

Persze Madonna nem szűkmarkú. A munkáért évi 100 ezer fontot (kb 35 millió forintot) fizet.

Arról nem szólnak a hírek, hogy Madonna megtalálta-e már álmai szakácsát. Azért bármennyire is csábító egy világsztár mellett dolgozni, Madonnával nem lehet annyira könnyű. 

 SZAKÁCSOT KERES II. ERZSÉBET! ENNYIT FIZET AZ ANGOL KIRÁLYNŐ >>>

 EZEKET AZ ÉTELEKET IMÁDJÁK GEORGE CLOONEY IKREI >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss