Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így néz ki belülről az első magyar Primark – videón az üzlet!

default user icon
MME
Tavaly óta mindenkit lázban tart a hír, hogy hazánkba érkezik a Primark. Az első magyarországi üzlet Budapesten nyílik, az Arena Mallban, ma, azaz május 28-án. Körbenéztünk, milyen kínálattal várja a vásárlókat.

A Primark üzletlánc legújabb egysége Budapesten óriási területen, 3100 négyzetméteren várja az érdeklődőket. A cég filozófiája, hogy mindenki számára elérhető, jó minőségű és fenntartható termékeket kínáljon, amit természetesen a magyarországi üzlet nyitásakor is szem előtt tartottak – mondta el Maciej Podwojski, a Primark közép-kelet-európai régióvezetője. 

Árban verhetetlenek

Podwojski azt is elárulta, nem titkolt szándéka a cégnek, hogy a piacon elérhető legjobb áron kínálják termékeit. Ennek érdekében az elmúlt időszakban egyes ruházati cikkek árát lejjebb vitték. Az alapvető termékek mellett, mint például az egyszínű férfi póló, amit 1100 Ft-ért vásárolhatunk meg, licences ruházati cikkekhez is igen kedvező áron juthatunk hozzá. A Disney kollekcióból egy női póló például mindössze 2600 Ft. Emellett népszerűek még a Warner vagy a Netflix kollekciói is, amiket szintén elérhető áron nyújtanak. 

A családok üzlete

A széles körű kínálat és a verheteten árak miatt a Primark első számú helye lehet a családi bevásárlásoknak. A cég fontosnak tartja, hogy  a többgyermekes családok költségvetésébe is beleférjen a Primarkban történő vásárlás. Így a gyermekruházati részlegen találhatunk 660 forintos pólókat és leggingseket, és többdarabos csomagokat is rendkívül kedvező áron. A gyermekekkel érkezők kényelmes vásárlására egy családi próbafülke is kialakításra került az üzletben. 

Fenntartható és állatkísérlet-mentes

A jó árak mellett a Primark számára esődlegesek azon törekvések, amelyeket a környezet- és állatvédelemért tesznek. Ruháik 55%-a újrahasznosított vagy fenntarthatóbb forrásból származó anyagból készül, amit a Primark Cares címke is jelez. Céljuk, hogy 2030-ra ez a szám elérje a 100%-ot.

A szépségápolási termékeiken (pl. kozmetikai szerek, arcmaszkok, fürdőgolyók) pedig a Cruelty Free International nemzetközi állatvédő szervezet Leaping Bunny logója mutatja, hogy nem állatokon végzik a termékteszteléseket. 

Nézz körbe velünk a Primark üzletében

A cég 1969-es alapítása Arthur Ryan nevéhez kötődik. Az első üzlet Penneys néven nyílt Írországban, ahol még most is így hívják a kereskedelmi láncot. A Primark ma 16 országban van jelen, összesen 450 üzlettel, Magyarország a tizenhetedik lett a sorban. Az üzlet az Arena Mall első emeletén, a Tesco fölött helyezkedik el, benne női, férfi, gyermekruhák és kiegészítők, lakberendezési cikkek, valamint szépségápolási termékek találhatók. A nyitás előtti napon körbenéztünk, milyen kínálat várja a vásárlókat. 

 

Borítókép: Csóka Ferenc, Mindmegette

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss