Megvan, hol nyitja új boltjait a Primark: döbbenetes terjeszkedés a cél

Hatalmas érdeklődés övezte és övezi mai napig az első magyarországi Primark üzlet megnyitását. A ruhákat, háztartási és konyhai eszközöket, játékokat és mindenféle kiegészítőket árusító üzlet előtt hetekkel a nyitás után is kanyarog a sor, a cég egyik vezetője pedig nemrég a jövőbeni tervekről beszélt.

A Primark első magyarországi üzlete május 28-án nyílt az Aréna Mall bevásárlóközpontban. A nyitást rengetegen várták és már az első nap kígyózó sorokban álltak a vásárlók. A Primark iránti érdeklődés és kíváncsiság pedig hetekkel a megnyitás után sem csillapodott, és többen is arról számoltak be, hogy szinte lehetetlen csak úgy besétálni az üzletbe, ki kell várni a hosszú sort.

A Primark üzlet belsejét elsők között mutattuk meg videón, illetve öt kivételesen jó és izgalmas konyhai kiegészítőt is elcsíptünk a boltban. A sokszínű és széles választékáról, alacsony árairól ismert Primark egyelőre az Aréna Mallban lévő üzletére fókuszál, de már tervezik az újabb boltnyitásokat, sőt meg is van néhány új helyszín. A Pénzcentrum információi szerint a Primark 2024 év végéig boltot nyit többek között Temesváron, a lengyelországi Bydgoszczban és Prágában is.

A terjeszkedés pedig nem áll itt meg. A cég terve az, hogy 2026 végére, azaz másfél év alatt 90 újabb boltot nyissanak, így a jelenlegi 440 egység helyett 530 üzlettel szeretnének jelen lenni világszerte. A budapesti Primark fontos állomás volt a cég életében, ugyanis ezzel együtt immáron tizenhét országban vannak jelen, és ez mutatja az elköteleződésüket a közép-kelet-európai régió iránt, ahol keresik az újabb lehetőségeket a fejlődésre, a terjeszkedésre.

Borítókép: Mindmegette

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss