A sült krumpli igazi klasszikus. Gyakran készítjük köretként a sültek mellé, mégsem sikerül mindig kifogástalanul. Szerencsére egy brit sztárséf most elárulta a titkot, amivel otthon is éttermi minőségű sült krumplival kínálhatjuk a családot – a tökéletes végeredményhez csak néhány lépést kell betartani.
Stuart, a Nanna Tate burgonyamárka séfje tehát elárulta, hogyan készíti a tökéletes sült krumplit. Az Express beszámolója szerint a séf módszere nemcsak egyszerű, de meglepően hatékony is. Íme a lépések:
A módszer lényege tehát nem valami bonyolult technológia vagy ritka alapanyag, hanem néhány apró, de precíz lépés. Ha ezeket betartjuk, a sült krumpli olyan lesz, mintha egy menő étterem konyháján készült volna. És ha azt szeretnénk, hogy még intenzívebb legyen az ízélmény, akkor próbáljuk ki kacsazsírral vagy rozmaringos olívaolajjal – így a ropogós burgonya mellé mennyei ízek is társulnak.
Akár vasárnapi ebédhez, akár egy gyors vacsorához készítjük, a Stuart séf-féle sült krumpli garantáltan sikert arat majd a család és a vendégek körében.
Forrás: Magyar Nemzet
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.