Praktikus

Napi praktika: ha így panírozod a gombát, villámgyorsan készen leszel!

A rántott gombát sokan szeretik, de inkább csak étteremben rendelik, mert az apró fejek egyenkénti bepanírozásának gondoltatától is elmegy az életkedvük. Ám az alábbi 3 dobozos módszerrel nincs többé órákig tartó pepecselés: gombatisztítással együtt fél óra, és már ehettek is!

Ha nem szeretsz szenvedni a gomba panírozásával - amit tökéletesen megértünk - ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozz!

Készíts elő 3 dobozt: az egyikbe tedd a lisztet, a másikba üsd fel a tojást, a harmadikba mehet a prézli.

A megpucolt gombákat belerakod először a lisztes dobozba, összerázod kicsit (nem, nem törik szét a gomba!), majd át a tojásos dobozba, összerázod kicsit, és jöhet a zsemlemorzsa.

Így ezzel a módszerrel egyszerre több gombát tudsz egyszerre panírozni, és egyenletesen be is fedi a fejeket mindenhol!

A LEGJOBBRÁNTOTT RECEPTEKETITT TALÁLOD >>>

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.