A medvehagyma olyan vadon termő fűszernövény, amihez bárki hozzájuthat - ha maga szedi, ingyen van, ha vásároljuk pár száz forint egy nagy csokor belőle -, de csak rövid ideig, mivel csak a friss zsenge hajtások ehetőek: amint kivirágzik, megkeseredik. Használjuk ki hát ezt a pár hetet, és használjuk minél gyakrabban ezt a zseniális zöldfűszert! Most medvehagymás tésztarecepteket mutatunk nektek.

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.