PR

Lidl Húsfarm – Friss, magyar hús minden napra!

Családi ebéd
Fotó: Lidl Magyarország / © AdobeStock
A hús a kiegyensúlyozott étrend egyik alapvető eleme, hiszen értékes fehérjéket, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek szervezetünk számára. A változatos húsfogyasztás nemcsak tápláló, hanem a főzést is izgalmasabbá teszi. De hol találunk mindig friss és kiváló minőségű húsokat? A válasz egyszerű: a Lidl Húsfarm kínálatában!

A hús kiemelkedő fehérjeforrás, ráadásul minden esszenciális aminosavat tartalmaz, amelyek létfontosságúak szervezetünk megfelelő működéséhez. Emellett számos vitamint és ásványi anyagot biztosít, például B-vitaminokat, valamint vasat, kalciumot, foszfort, nátriumot, cinket, rezet, mangánt és szelént. Ezek a tápanyagok hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, a megfelelő izomműködéshez és az energiaszint fenntartásához.

Lidl Húsfarm – Friss, magyar hús minden napra!
Megújult a Húsfarm termékek cosmagolása
FOTÓ: LIDL /AdobeStock

A Lidl széles frisshús-kínálatot nyújt: a csirkétől és pulykától kezdve a sertésen, nyúlon, borjún és marhán át egészen a bárányig és vízi szárnyasokig, de különböző steakekből és vadhúsokból is széles kínálatot biztosít vásárlóinak. Az áruházlánc kizárólag ellenőrzött, magas élelmiszer- és minőségbiztosítási szempontoknak megfelelő gazdaságokból származó húsokat forgalmaz, garantálva ezzel a kiváló minőséget.

100% magyar hús, 100% minőség — Húsfarm

A Lidl saját márkás Húsfarm termékcsaládja 75-féle friss húst kínál, amelyeket most megújult csomagolásban találhatunk meg az üzletekben. Ezek a húsok kizárólag magyar beszállítóktól érkeznek, így támogatva a hazai termelőket és biztosítva a minőséget és ár-érték arányt. A darabolást követően 24 órán belül a vállalat központi raktárába kerülnek. Az új védőgázas és vákuumos csomagolás pedig gondoskodik a frissességről, a higiéniáról és a hosszabb eltarthatóságról.

Miért jó választás az előre csomagolt hús?

Mindig friss: Közvetlenül a vágás után csomagolják.

Hosszabb eltarthatóság: A védőgázas csomagolásnak köszönhetően tovább friss marad, az eltarthatósági idő pedig könnyen leolvasható a csomagolásról.

Higiénia: Nem szennyeződik, mivel a hús nem érintkezik a környezettel.

Így tárold megfelelően a friss húst! – Mizsei Jani, a Lidl séfjének tanácsait érdemes megfogadni

Hűtési lánc fenntartása: A vásárlástól kezdve ügyeljünk arra, hogy a húsokat 0–5°C között tartsuk, és minél hamarabb tegyük hűtőbe. A szállításhoz használjunk hűtőtáskát vagy préselt kartondobozt.

Megfelelő elhelyezés: A hűtő leghidegebb részén, az alsó polcon tartsuk (0–2°C).

Fagyasztás, ha szükséges: Ha két napon belül nem használjuk fel, érdemes lefagyasztani, hogy tovább megőrizze frissességét.

Mértékkel az egészségért!

A kiegyensúlyozott étrendhez minden főétkezésnek megfelelő mennyiségű, teljes értékű fehérjét kell tartalmaznia. Ez lehet például:

  • 10 dkg hús (egy tenyérnyi szelet)
  • 15 dkg hal
  • 5 dkg felvágott
  • 1 tojás

Fontos, hogy mértékkel fogyasszunk húst, és válasszunk alacsonyabb zsírtartalmú termékeket, hogy elkerüljük a felesleges zsír- és energia-bevitelt. Az egészségesebb elkészítés érdekében pároljuk, grillezzük vagy süssük sütőben, és tálaljuk sok friss zöldséggel vagy salátával.

 

A Lidl Húsfarm termékei garantálják a kiváló minőséget és frissességet, így a tudatos vásárlóknak is tökéletes választást jelentenek. Próbáljuk ki, és élvezzük a friss, magyar húsok ízét minden nap!

 

 

Ajánlott tartalmak

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.

Hozzászólások (0)

LegfrissebbTörlés
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Friss sztorik

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Mindmegette Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.