Lidl Húsfarm – Friss, magyar hús minden napra!

A hús kiemelkedő fehérjeforrás, ráadásul minden esszenciális aminosavat tartalmaz, amelyek létfontosságúak szervezetünk megfelelő működéséhez. Emellett számos vitamint és ásványi anyagot biztosít, például B-vitaminokat, valamint vasat, kalciumot, foszfort, nátriumot, cinket, rezet, mangánt és szelént. Ezek a tápanyagok hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, a megfelelő izomműködéshez és az energiaszint fenntartásához.
A Lidl széles frisshús-kínálatot nyújt: a csirkétől és pulykától kezdve a sertésen, nyúlon, borjún és marhán át egészen a bárányig és vízi szárnyasokig, de különböző steakekből és vadhúsokból is széles kínálatot biztosít vásárlóinak. Az áruházlánc kizárólag ellenőrzött, magas élelmiszer- és minőségbiztosítási szempontoknak megfelelő gazdaságokból származó húsokat forgalmaz, garantálva ezzel a kiváló minőséget.
A Lidl saját márkás Húsfarm termékcsaládja 75-féle friss húst kínál, amelyeket most megújult csomagolásban találhatunk meg az üzletekben. Ezek a húsok kizárólag magyar beszállítóktól érkeznek, így támogatva a hazai termelőket és biztosítva a minőséget és ár-érték arányt. A darabolást követően 24 órán belül a vállalat központi raktárába kerülnek. Az új védőgázas és vákuumos csomagolás pedig gondoskodik a frissességről, a higiéniáról és a hosszabb eltarthatóságról.
Mindig friss: Közvetlenül a vágás után csomagolják.
Hosszabb eltarthatóság: A védőgázas csomagolásnak köszönhetően tovább friss marad, az eltarthatósági idő pedig könnyen leolvasható a csomagolásról.
Higiénia: Nem szennyeződik, mivel a hús nem érintkezik a környezettel.
Így tárold megfelelően a friss húst! – Mizsei Jani, a Lidl séfjének tanácsait érdemes megfogadni
Hűtési lánc fenntartása: A vásárlástól kezdve ügyeljünk arra, hogy a húsokat 0–5°C között tartsuk, és minél hamarabb tegyük hűtőbe. A szállításhoz használjunk hűtőtáskát vagy préselt kartondobozt.
Megfelelő elhelyezés: A hűtő leghidegebb részén, az alsó polcon tartsuk (0–2°C).
Fagyasztás, ha szükséges: Ha két napon belül nem használjuk fel, érdemes lefagyasztani, hogy tovább megőrizze frissességét.
Mértékkel az egészségért!
A kiegyensúlyozott étrendhez minden főétkezésnek megfelelő mennyiségű, teljes értékű fehérjét kell tartalmaznia. Ez lehet például:
Fontos, hogy mértékkel fogyasszunk húst, és válasszunk alacsonyabb zsírtartalmú termékeket, hogy elkerüljük a felesleges zsír- és energia-bevitelt. Az egészségesebb elkészítés érdekében pároljuk, grillezzük vagy süssük sütőben, és tálaljuk sok friss zöldséggel vagy salátával.
A Lidl Húsfarm termékei garantálják a kiváló minőséget és frissességet, így a tudatos vásárlóknak is tökéletes választást jelentenek. Próbáljuk ki, és élvezzük a friss, magyar húsok ízét minden nap!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.