A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájukat fehéredésig keverjük a cukorral, majd 3-4 adagban felváltva hozzáadjuk a lisztet és a kemény habbá vert tojásfehérjéket. Kivesszük a massza 1/4 részét, és pár csepp ételfestékkel színezzük.
Egy 20 x 30 cm-es sütőforma alját kibéleljük sütőpapírral, amin előzőleg bejelöljük a pöttyök helyét. A piros masszát sima csöves habzsákba töltjük, és pöttyöket nyomunk a sütőpapírra. 180 fokos sütőben 5 percig sütjük, amíg a pöttyök kissé megemelkednek.
A sütőből kivéve ráöntjük a sima piskótamasszát, óvatosan elsimítjuk, majd visszatesszük a forró sütőbe, és kb. 15-20 perc alatt készre sütjük. A tésztát 5-10 percig pihentetjük, a sütőpapírral együtt feltekerjük, kihűtjük, a sütőpapírt levesszük, és lekvárral vagy ízlés szerinti krémmel megtöltjük. Felszeletelve kínáljuk.