Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pörkölt

MME MME
5 4.3/5
120 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A nagyon apróra vágott hagymát sárgára pirítjuk az olajban. Ezután a szintén apróra vágott zöldpaprikával pirítjuk 1-2 percig, majd lehúzzuk a tűzről, és kicsit hűlni hagyjuk. A gulyáskrémet és a Piros Aranyat beletesszük, és összekeverjük. Ezután meghintjük pirospaprikával, majd a kakukkfüvet, a majorannát és a borsot is beletesszük.
  2. A kockára vágott tarját beleteesszük és összekeverjük a már elkészült alappal. Ezután kb. 1 deci vizet töltünk rá, és főzni kezdjük. Néhány perc múlva felöntjük vízzel. Fedő alatt, kis lángon kb. 1 órán át főzzük. Tarhonyával vagy nokedlivel tálaljuk. 

    PÖRKÖLT, TOKÁNY, CURRY - RAGU, A GYORSAN ELKÉSZÍTHETŐ ÖRÖK KEDVENC >>> 

A TÖKÉLETES PÖRKÖLT TITKA 6 LÉPÉSBEN >>> 

KLASSZIKUS, MÁJAS, GOMBÁS - HÁZIAS PÖRKÖLT RECEPTEK >>>

Megjegyzés

1. Azért hagyom hűlni a hagymát pirítás után, mert a paprika keserű lesz, ha rögtön belehintem.
2. Vigyázzunk! A gulyáskrém és a piros arany nagyon sok sót tartalmaz.
3. A pörkölt szaftja a szétfőtt hagymától lesz sűrű - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss