Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pórés-pulykás spagetti

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Kifőzzük a tésztát forrásban lévo sós vízben a csomagoláson olvasha útmutató szerint. Ezután leszűrjük, majd lecsepegtetjük. 
  2. A húst megmossuk, felkockázzuk. A vöröshagymát és a gyömbért meghámozzuk, a csilit megmossuk, kimagozzuk, majd finomra vágjuk mindet.
  3. Felforrósítjuk az olajat, a húskockákat pedig néhány percig pirítjuk rajta. Hozzáadjuk a gyömbért, a vöröshagymát és a csilit, aztán az egészet pirítsuk-pároljuk puhára. Sózzuk és borsozzuk, curryvel ízesítjük.
  4. Felöntjük a fűszeres húst a főzőtejszínnel. Felforraljuk, hozzáadjuk a megtisztított, felkarikázott pórét, és pár percig főzzük. Végül a mártásba forgatjuk a kifőtt tésztát is, majd petrezselyemmel díszítve tálaljuk.

CARBONARA SPAGETTI >>> 

SPAGETTI MILÁNÓI MÓDRA >>> 

KARFIOLOS-SAJTMÁRTÁSOS SPAGETTI >>> 

Megjegyzés

Pulyka helyett lazaccal is érdemes kipróbálni! - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss