Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pórés-parmezános tészta

MME MME
30 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pórét és a fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, megpirítjuk benne a pórét és a fokhagymát. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, és felöntjük a zöldséglevessel. Felforraljuk, és 3-4 percig főzzük.

Közben a tésztát a csomagoláson előírt idő alatt kifőzzük (al dente), leszűrjük. Összeforgatjuk a mártással, és még kb. 3 percig rotyogtatjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd tálaláskor megszórjuk a reszelt parmezánnal.

Megjegyzés

Fotó: Springerpics
- MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss