Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Póréhagymával töltött fasirt őzgerincben

> 90 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst összedolgozzük a tojással, hagymával, fokhagymával. Hozzáadjuk a beáztatott, majd kinyomkodott száraz kenyeret. Ízesítjük ízlés szerint sóval, borssal és alaposan összedolgozzuk.
  2. Egy tálca aljára helyezzük a bacon szeleteket, erre terítjük a kész fasírtot, majd beterítjük lapkasajt szeletekkel.
  3. Kettévágjuk a pótéhagymát és elosztjuk a fasirt tetején. Óvatos feltekerüjk az alsó réteggel, a szalonnával együtt. Ezután sütőpapírral bélelt formában körül-belül másfél óra alatt megsütjük. Amikor kihűlt akkor felszeletelve tálaljuk.

Megjegyzés

Hagymás törtburgonyát kínálunk hozzá, tejfölös, fokhagymás uborkasalátával. Hidegtálakra kitűnő választás! - 19610425

Ezek is érdekelhetnek

Friss