Elkészítés: Megsütjük a piskótát, vagy készen veszünk egy tekercset. A tejszínt habbá verjük, majd hozzáadjuk a gesztenyemasszához. Robotgéppel keverjük, míg egynemű lesz, majd belezúdítjuk a lecsöpögtetett meggyet. Egy kisebb tálat kibélelünk a piskótával (az oldalán is), ráhalmozunk a masszából, majd megint egy réteg piskóta következik. Ezt addig ismételjük, amíg megtelik a tál, végül piskótával befedjük, és 2-3 órára hűtőbe tesszük. Kivesszük, kiborítjuk, majd leöntjük az olvasztott csokoládéval, melyet gőz fölött olvasztottunk fel 1 evőkanál olaj hozzáadásával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre