Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pizzás és pesztós csigák

30 perc
rafinált
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pizzás és pesztós csigák ekészítésekor a sütőt előmelegítjük 190 fokra. A leveles tésztát kicsomagoljuk, és még egy kicsit kinyújtjuk, majd megkenjük bőségesen ketchup-pal és megszórjuk oregano-val. Erre kerül a bacon, az angolszalonna, vagy sonka, szalámi.
  2. Egyik felét reszelt trappista sajttal, a másik felét pestos sajttal megszórjuk.
  3. A tésztát hosszában és keresztben is 4-4 egyelő részre vágjuk, és így, egyesével tekerjük fel a csigákat, és még egyszer félbevágjuk.
  4. A csigákat sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, és elhabart tojássárgájával megkenjük.

    Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss