Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pizzahoroszkóp! Kiderült, melyik csillagjegynek, mi a kedvence

default user icon
MME
Nem véletlen, hogy az extrasajtost, a csípőst vagy a klasszikus paradicsomszószost rendeled a legtöbbször: csillagjegyed azt is meghatározza, melyik pizzát kedveli!

Kos: vegetáriánus

Egy Kos, ahogy az életben mindig, úgy az étteremben is élményeket, meglepetéseket keres: vegetáriánus pizzával bármikor le lehet venni a lábáról.

Bika: pepperonis

Egy beszélgetés során mindig határozottan képviseli a véleményét. Karakteres személyiségéhez a csípős pepperonis feltét illik.

Ikrek: hawaii

Nap, strand és jóbarátok – ezek jelentik az Ikrek számára a paradicsomot. Az ananászos pizza már csak a hab a tortán. Aloha!

Rák: tenger gyümölcseis

A házias Rák-hölgy legszívesebben maga készíti el a pizzát. Mivel rendkívül vonzódik a tengerhez, a Frutti di Mare számára telitalálat.

Oroszlán: szardellás

Szalámi, sajt, sonka? Ez mindenkinek megfelel… De nem az Oroszlánnak! Ő a különlegességeket szereti: szardellát a pizzájára!

Szűz: négysajtos

A Szűz mindenben a pontosságra törekszik. A pizza is legyen átlátható, négyfelé osztott: csakis sajt kerüljön rá!

Mérleg: szalámis

A csillagjegyek diplomatája kerül minden szélsőséget, az arany középúton jár. Pizzaválasztása is ennek megfelelő: a szalámi mindenhez illik.

Skorpió: csilis

Ki szerethetné jobban a csípőset a Skorpiónál? Ahogy a szerelemnek perzselnie kell, úgy a tányéron lévő étel sem lehet elég tüzes számára.

Nyilas: Capricciosa

Egy Nyilas számára az összkép – ebben az esetben az összíz – számít. Sonka, gomba, articsóka, olíva és mozzarella – így teljes az ízélmény.

Bak: gombás

A Bak a teljes értékű táplálkozás híve. A gomba miatt máris egészségesebbnek tűnik a pizza, de azért jöhet a paradicsom és az articsóka is…

Vízöntő: Margherita

A Vízöntő nem szeret kísérletezni, és csak igaz barátai vannak. Nem is kérdés, hogy a klasszikus Margherita mellett teszi le a voksát.

Halak: mindig más

A Halak nyughatatlan természete miatt folyton a változatosságot keresi – még a pizzaválasztáskor is. Azt rendeli, amihez épp kedve van.

9 MENNYEI HÁZI PIZZA, HA NEM AKARSZ A FUTÁRRA VÁRNI >>> 

EZ A TÖKÉLETES REGGELI A CSILLAGJEGYED SZERINT! >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss