A lisztbe belemorzsoljuk az élesztőt, majd a margarint hozzádaraboljuk, megsózzuk, és fokozatosan beleöntjük a tejet. Az egészet alaposan összegyúrjuk.
2.
Félretesszük a tésztát, amíg előkészítjük a feltéthez valókat (pl. paradicsom, kukorica, sajt, sonka…).
3.
Sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk a tésztát (nem nyújtjuk), pizzakrémmel megkenjük, rátesszük a feltéteket, végül rászórjuk a sajtot, és betesszük az előmelegített sütőbe. Ha megpirult a sajt a tetején, akkor készen van.
Mikor először csináltam, az egész adagot egy tepsiben sütöttem. Így vastag lesz a tésztája, de isteni finom... Azóta már csináltam úgy is, hogy három részre osztottam, így (persze) vékonyabb a tészta, így is isteni finom... - MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!