Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Üzletei bezárására kényszerül a népszerű pizzahálózat

default user icon
MME
A pizzahálózat a Facebook-oldalán közölte a hírt, miszerint franchise partnereik nem megfelelő hozzáállása miatt egy időre be kell zárnia az üzleteit.

Az egyik legnépszerűbb hazai pizzahálózat, a Pizza King egy Facebook-posztban jelentette be, hogy ideiglenesen bezárja az üzleteit – szúrta ki a Világgazdaság. A franchise partnereik nem megfelelő hozzáállása ugyanis veszélyeztette a megszokott minőséget. 

„Fontos Közlemény! Kedves Vendégeink! A kialakult háborús negatív hatások, úgy mint: energiaválság, élelmiszerárak drasztikus megemelkedése, növekvő infláció ellenére is szeretnénk maximális vásárlói élményt biztosítani.

Az elmúlt időszakban sajnos a franchise partnereink nem megfelelő hozzáállása veszélyeztette a cégünk brand hírnevét, a hálózatunk működésében súlyos problémát okoztak!

A hálózatunk teljes átalakítására és újra szervezésére van most szükség. Éttermeink, üzleteink ez idő alatt zárva tartanak! A várható zárva tartási idő: 24:00-72:00 óra. Várunk vissza minden kedves vendéget!”

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek