Belisztezett deszkán osszuk tíz részre a túros pizzatésztát, majd nyújtsuk lepény
formájúra. Kenjük meg a kis lepényeket 1 evőkanál magos és 2 evőkanál sima mustárral. Helyezzük sütőpapírral kibélelt tepsibe, és süssük 220 fokra előmelegített sütőben 8 percig.
Osszunk el 20 dkg aszalt gyümölcsöt (pl. datolya, szilva, alma stb.) az elősütött
pizzákon, és morzsoljunk rájuk 25 dkg kecskesajtot, majd tegyük vissza őket kb. 3 percre a sütőbe. 4 db radicchio és 1 fej cikória leveleit tépkedjük kisebb darabokra, és tegyük a ropogósra sült pizzára.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre