Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pisztráng sült ananásszal

MME MME
30 perc
bonyolult
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pisztrángot megmossuk és kifilézzük, meglocsoljuk citromlével, majd finoman sózzuk. Az ananászt megtisztítjuk, torzsáját kivágjuk, 1 centis szeletekre vágjuk. A zöldhagymát megtisztítjuk, félbevágjuk.

Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, és a filéket bőrös felükkel lefelé elkezdjük sütni, amíg szép piros lesz, majd megfordítjuk, hagyjuk még 1 percet, majd tányérra szedjük. A visszamaradt zsiradékba dobjuk az ananázt, az újhagymát és a kakukkfüvet, és néhány perc alatt átpirítjuk, borsot őrölünk rá, majd a hallal tálaljuk.

Megjegyzés

Dunszt Zsolt receptje, fotó: Győrfi Viktória, styling: Matis Edit Dodi - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss