Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pisztácia- vagy mandulakehely

MME MME
45 perc
mester
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A pudingport elkeverem a tejjel és a cukorral, majd sűrűre főzöm. Még melegen belekeverem a zöldmandula-aromát, és hagyom kihűlni. Időnként megkeverem, hogy ne bőrösödjön meg. A langyos pudingot óvatosan összekeverem a keményre vert tejszínhabbal. Talpas poharakba osztom a puding felét, majd leszűrt mandarinbefőttet teszek rá, és meghintem pörkölt mandulával. Erre öntöm rá a maradék pudingot. A tetejét tetszés szerint mandarinbefőttel és pörkölt mandulával díszítem, ezután jól lehűtöm. Tálalás előtt a jéghideg krémet triple-sec-kel meglocsolom, és azonnal kínálom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss