Elkészítés: A tésztához a lisztet, a margarint, a porcukrot, a tojást, a sütőport, a kakaót összedolgozzuk annyi tejjel, hogy könnyen gyúrható legyen, majd 2 részre osztjuk. Kinyújtjuk, és tepsi hátán vagy sütőlemezen 2 lapot sütünk belőle.
A krémhez a pudingokat a tejben felfőzzük. A margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal elkeverjük.
A krém felét az egyik lapra kenjük, majd ráhelyezzük a másik lapot, befedjük a maradék krémmel. Ezután szépen sorban rárakosgatjuk egymás mellé a kis tallérokat. Kockára szeletelve tálaljuk.
A tetejét olvasztott csokival spriccelhetjük még szeletelés előtt.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre