Elkészítés: A piskótaroládhoz a 3 tojásból a liszttel, a cukorral és csipet sütőporral sütőpapírral bélelt tepsiben piskótalapot sütök, majd a sütőpapírt lehúzom, megkenem lekvárral, és feltekerem.
A csokis tésztához a tojások sárgáját a cukorral, az olvasztott margarinnal és a kakaóporral habosra kikeverem. A tojások fehérjét 3 kanál cukorral kemény habbá felverem. A kettőt óvatosan összekeverem, hogy a hab ne törjön, a végén hozzáadom a sütőporos lisztet. Sütőpapírral bélelt 24x22 cm-es tepsiben 180 fokon megsütöm. Amikor megsült, kihűtöm, és lapjában kettévágom.
A pudingot a szokásos eljárással a tejjel és a cukorral megfőzöm, majd kihűtöm. Amikor már hideg, összekeverem a mascarponéval.
A krém felét az alsó csokis tésztára kenem. A piskótaroládot felszeletelem, és fektetve a krém tetejére rakom, rásimítom a maradék krémet, és a másik csokis lappal befedem.
A mázhoz a csokoládét a margarinnal és az olajjal felolvasztom, a tészta tetejére simítom. Olvasztott fehércsokoládéval díszítem.