Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Piskótagúla

MME MME
4.3/5
30 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gyümölcsöket megmossuk, leszárítjuk, és pár szép szemet félreteszünk a díszítéshez. A tejfölt vaníliás porcukorral, citromlével ízesítjük, és addig kevergetjük, míg a cukor elolvad. A gesztenyemasszát krumplinyomóval áttörjük, és a kétharmadát a cukros tejfölhöz keverjük. A piskótalapot babapiskótányi csíkokra vágjuk. A gúlákat a tálalótányérokon egyenként készítjük el. Négy piskótacsíkot lerakunk, ízesített tejfölt kanalazunk rájuk, és gyümölcsökkel megrakjuk. Arra keresztbe újra négy tésztacsíkot teszünk, azokat is meglocsoljuk tejföllel, gyümölcsöket rakunk rá, majd még egy réteg következik. Végül a maradék tejfölt rákanalazzuk, gesztenyét szórunk rájuk, és a gyümölcsökkel díszítjük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss