Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Piskótabomba III.

MME MME
1 3/5
90 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A pudingporból a tejjel, cukorral sűrű pudingot főzünk.

A túrót átturmixoljuk kevés tejben elkevert (melegített) zselatinnal, 3 evőkanál dzsemmel összekeverjük, majd a kihűlt pudinghoz vegyítjük. A maradék dzsemmel megkenjük a piskótatekercset .

A tekercset vékonyra szeleteljük, kibélelünk vele 1 félgömb alakú tálat, belesimítjuk a túrós pudingot és a levágott piskótával befedjük, majd jól kihűtjük.

Utána tálcára borítjuk, eperszemekkel díszítjük. Tehetünk rá tejszínhabrózsákat is.

Ezek is érdekelhetnek