Elkészítés: Egy 4 literes lábast vagy egy kerek jénai tálat kibélelünk alufóliával.
A piskótatekercseket felszeleteljük. A krémhez a tojások sárgáját a cukorral, a vaníliás cukorral és szűk 3 dl tejjel sűrűre főzzük. A zselatint beáztatjuk kevés langyos vízbe, majd a majdnem kihűlt krémhez keverjük. Közben a tejszínt (cukor nélkül) felverjük, és a krémmel könnyedén összekeverjük.
A kibélelt edényt kirakjuk a felszeletelt
piskótatekerccsel, beleöntjük a krémet, ezután rárakjuk a kimaradt piskótatekercs-szeleteket, betakarjuk alufóliával, és 8 óra hosszára hűtőbe tesszük.
Fogyasztás előtt tálra borítjuk és szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre