Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Piros gyümölcsleves

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A gyümölcsleves elkészítéséhez nagyobb hőálló fazékba felteszünk 2 liter vizet főni a cukorral, a szegfűszeggel, a fahéjjal és a vaníliás cukorral. 
  2. Amikor felforrt, hozzáadjuk az előzőleg kimagozott cseresznyét és meggyet, majd kb. 10 perc elteltével visszavesszük a hőfokot.
  3. Egy tálkában pár merőkanál forró gyümölcslével kikeverjük a pudingport, és óvatosan belecsorgatjuk a forró levesbe. Folyamatos kevergetés mellett 1-2 percig főzzük.
  4. Amint elkészült a gyümölcsleves, fazekastul hideg vízfürdőbe állítjuk, és kihűtjük.
  5. Ha kihűlt, kézi habverővel hozzákeverjük a citromlével és a citromhéjjal elkevert joghurtot. Végül óvatosan, hogy ne törjön össze, beleforgatjuk a megmosott, lecsepegtetett málnát is.

Nézd meg videón, hogyan készül a különlegesen finom gyümölcsleves


Ezek is érdekelhetnek

Friss