hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pirított vargánya tejszínes póréhagymával

MME MME
3.7/5
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítése: A tisztára mosott gombából a kisebbeket félbe, a nagyobbakat negyedekbe vágjuk, egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat és beledobunk pár szem fokhagymát, melyeket halvány barnára pirítunk. Az olajból a fokhagymát kivesszük, beletesszük a gombát, sózzuk, erős tűzön gyorsan megpirítjuk. A gombát kivesszük és az olajban aranyszínűre pirítjuk a póréhagymát, majd sózzuk, tejszínnel felöntjük, és összeforraljuk. A pirított vargányát a tejszínes póréhagymára szedve tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek