Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pirított serpenyős

MME MME
2 4.7/5
45 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A burgonyát megmossuk, sós vízben kb. 20 percig főzzük, majd leszűrjük, megtisztítjuk, karikára vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A főtt füstölt tarját nagyobb kockákra aprítjuk. A savanyú káposztát kissé összevágjuk, hogy ne legyen nagyon hosszú szálú.
Elkészítés: Serpenyőben az olaj felét felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a tarját és a káposztát. Megszórjuk köménnyel, lefedjük, és kb. 15 percig pároljuk. Ha kész, kitesszük egy tálra, és melegen tartjuk. A serpenyőben felforrósítjuk a maradék olajat, és a szeletekre vágott burgonyát kb. 10 perc alatt aranysárgára sütjük, majd megszórjuk majorannával. Visszatesszük a húsos káposztát, összekeverjük, megszórjuk sóval, borssal, jól átforrósítjuk, és tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss