Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pirított máj lila hagymával, rukkolával

45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

1.

Süssük a cikkekre vágott hagymát üvegesre 0,6 dl felforrósított olajon. Sózzuk, borsozzuk és ízesítsük 1 csipet édesköménymaggal. Adjuk hozzá a bort és a balzsamecet kétharmadát, majd forraljuk be az egészet a felére.

2.

A megtisztított, felcsíkozott májat pirítsuk meg a megmaradt, felforrósított olajon. Borsozzuk meg és süssük további 2 percig. Adjuk hozzá a rukkolát, és locsoljuk meg a megmaradt balzsamecettel.

Érdemes kicsit bátrabban bánni a belsőségekkel, hiszen ezek közül a legtöbb valódi csemege.

Ezek is érdekelhetnek

Friss

X

Nem ez a legjobb Pirított máj lila hagymával, rukkolával recept?