Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pirított csirkemell zöldséges tésztával

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A vizet feltesszük főni egy csipet sóval. Ha felforrt, fogkeményre (al dente) főzzük a tésztát. A zöldségeket tisztítás után felaprítjuk, a sárgarépát és a poréhagymát juliennre vágjuk, a brokkolit rózsáira szedjük. A csirkemellet csíkokra vágjuk.
  2. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, amin megpirítjuk a csirkemellcsíkokat, megsózzuk, -borsozzuk azokat, majd hozzáadjuk a póréhagymát, a sárgarépát és a brokkolit is, és roppanósra pároljuk.
  3. Végül hozzáforgatjuk a főtt tésztát, és hozzáadunk 1-2 evőkanál főzővizet is. A zöldségeket és a csirkét elkeverjük a tésztával, összemelegítjük, és tálaljuk. 

Megjegyzés

Ez a tésztás étel elhozza színeiben és ízében a tavaszt. - Szekeres Lajosné Klári

Ezek is érdekelhetnek

Friss