Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Piri mama kefires fánkja

MME MME
25 perc
egyszerű
olcsó
12 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A kefires fánk elkészítéséhez a kefirt, a tojást, a lisztet, a sót és a sütőport jól összekeverjük. 
  2. Olajat hevítünk, majd evőkanál segítségével az olajba szaggatjuk a tésztát, és pár perc alatt mindkét oldalon aranybarnára sütjük a fánkokat.
  3. Ha kész, papírtörlőre szedjük a fánkot, majd porcukorral megszórva, baracklekvárral vagy csokiszósszal tálaljuk.

Nézd meg videón, mennyire egyszerűen készül a kefíres fánk:

 



 

Ezek is érdekelhetnek

Friss