Elkészítés: A tésztához a darált kekszet a porcukorral és a kakaóporral elvegyítem. Hozzákeverem a kókuszreszeléket és a vaníliás cukrot is, majd a tejjel és a rummal jól összegyúrom.
A krémhez kevés tejet felforrósítok, közben a vaníliás pudingport a cukorral és a maradék tejjel csomómentesre keverem. Beleöntöm a forró tejbe, majd lisztet és vaníliás cukrot keverek bele, és jól besűrítem. Ha már kissé kihűlt, hozzákeverem a rumaromát és a kókuszreszeléket. Ha már teljesen hideg, akkor jön hozzá a margarin is.
A piramisformát kissé megszórom kókuszreszelékkel, és beleegyengetek egy kis kekszes tésztát. Mélyedést alakítok ki benne, és megtöltöm a krémmel. Rumaromás tejbe áztatott keksszel zárom le az alját. Végül kinyitom a formát, és megkapom a szép piramist!
Néhány órát érdemes állni hagyni, hogy megpuhuljon az alján lévő keksz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre