Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pipihús szójás-mézes mártásban

MME MME
4 4.8/5
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A húst megmosom, letörölgetem, és szép vékony szeletekre vágom, majd kiklopfolom és besózom. A páclét előkészítem: az olívaolajat összekeverem a ketchuppal, a tejszínnel, a szójaszósszal, a mézzel és a zúzott fokhagymával, végül a fűszerekkel. Tűzálló tálba öntöm, ebbe a szószba fektetem a húst, és 1-2 órán át állni hagyom. A tálat husistól-szószostól a sütőbe tolom, alufóliával letakarva 30-40 percig sütöm, majd a fóliát eltávolítva még 10 percet a sütőben hagyom.

Megjegyzés

Párolt zöldség vagy krumplipüré illik hozzá. - MME

Ezek is érdekelhetnek