Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Íme a lista: ezeket rendelte az öltözőjébe Pink a Szigeten!

default user icon
MME
Lenyűgöző látványvilág, akrobatikus színpadi jelenlét és fergeteges hang – nagyjából erre számíthatunk augusztus 9-én, a Szigeten Pinktől, aki,  mint turnéállomásainak mindegyikére, Budapestre is magával hozza családját. Jegyek még kaphatók a koncertre, de jó lesz sietni!

„Nincsenek szavak. És valószínűleg nincs olyan kép, ami alkalmas lenne a Sunday night's Pink show hangulatát s energiáját megfelelően visszaadni” – írta nemrég egy kritika Pink Egyesült Államok beli koncertjéről.

A nagyszerű énekesnő egy hosszabb kihagyás után ugrott fejest a turné világába, és a hírek szerint mindenhol nagyon odateszi magát. Szigetes koncertjén is valami nagy látványosságra készül, akár még az is előfordulhat, hogy a közönség fölött repkedve énekli néhány nagy slágerét …meglátjuk, mi jön össze belőle. Az azonban biztos, hogy Pink kedveli a virágokat és előnyben részesíti a természetes módon termesztett gyümölcsöket – ez már abból a listából derül ki, ami az énekesnő és népes kíséretének kéréseit tartalmazza.

Pink listáján elsőként két csokor fehér rózsa szerepel, amit az öltözőjében szeretne látni és alapvetően leszögezi, hogy gyerekbarát legyen az öltöző, például a késeket élvédővel kéri.

Emellett több féle tea, organikus méz, organikus citrom és egy halom különböző, szintén természetes módon termesztett bogyós gyümölcs sorakozik a listán. De organikus legyen a szeletelt sárgarépa és zellerszár is. A táncoslányoknak gyümölcs és zöldséges tálat, avokádót, 70%-os csokit és egy zacskó gumicukrot rendeltek. A fiú táncosok gumimacit nem kapnak, viszont kértek egy nagy zacskó csokit a zöldségek és gyümölcsök mellett.  

HIHETETLEN SIKER! MAGYAR FAGYI NYERTE AZ ÉLELMISZERIPARI OSCAR-DÍJAT >>> 
PELLER ANNA ELÁRULTA KEDVENC RECEPTJÉT: EZT KÉSZÍTI FÉRJÉNEK ÉS KISLÁNYÁNAK >>> 
14 SZTÁR, AKIRŐL NEM IS GONDOLTAD VOLNA HOGY ÉTTERME VAN! >>> 
ÍGY FOGY JENNIFER ANISTON ÉS SHAKIRA: ÍME A SZTÁROK DIÉTATRÜKKJEI >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss