A palacsintatésztához a hozzávalókat csomómentesre keverjük, majd fél órát pihentetjük. Ezután a szokásos módon kisütjük a palacsintákat.
Az ananászos krémhez az ananászt, az ananászlevet és a cukrot feltesszük főni, közben a tejet elkeverjük a pudingporral. Amikor az ananász megpárolódott, ráöntjük a pudingporral elkevert tejet és besűrítjük egy kicsit, annyira, hogy még kenhető legyen.
A kókuszos krémhez a lisztet a kókusszal összekeverjük, hozzáöntünk egy kevés tejet, hogy folyékony legyen, a többit feltesszük forrni.
Miután forrni kezd a tej, beleöntjük a lisztes kókuszos masszát, besűrítjük, közben hozzáadjuk a vajat is.
A palacsinták felét megkenjük az ananászos krémmel, összehajtjuk, tányérokra rakjuk, majd teszünk mellé a kókuszos krémből, megcsorgatjuk csokiöntettel és tálaljuk.