Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Piknikezzünk!

Különleges élmény felnőttnek, gyereknek. Fekszünk a fűben a kiadós séta után, nézzük az égen átúszó felhőket, vagy éppen szedjük a mezei virágcsokrot... Kilépünk a mindennapokból. Piknikezünk. És nagyon finomakat eszünk.



3. Wellness parkok, fürdők, strandok (Szigetszentmiklós, Balatonfüred, Visegrád, Zalakaros). Csemetéinknek tetszeni fog a sok színes csúszda, medence és az egész napos vizes hancúrozás, mi pedig az árnyas fák alatt nyújtóztathatjuk ki fáradt tagjainkat. Piknikkosarat vinni kötelező!

4. Arborétumok (Alcsút, Vácrátót, Szarvas). Kiváló kirándulási lehetőség családoknak, pároknak, fiataloknak és időseknek. Több ezer különleges növényben gyönyörködhetünk az ősfákkal borított parkokban sétálva, és magukba szívhatjuk a hűs, frissítő erdei levegőt. A tópart szélén piknikezhetünk, olvasgathatunk, napozhatunk és relaxálhatunk.

5. Vadasparkok (Budakeszi, Szeged), állatkertek (Budapest, Miskolc, Pécs). Ez a program elsősorban gyerekes családoknak ajánlott, hiszen a kicsiknek óriási élmény megismerkedni a korábban csak mesekönyvekben és képes könyvekben látott állatokkal.

6. Barlangok (Aggtelek, Abaliget, Orfű, Miskolc). A barlangtúrát minden korosztálynak szívből ajánljuk. Izgalmas, érdekes, maradandó élményt nyújt kicsiknek-nagyoknak egyaránt, akik a vezetett túra során nem mindennapi látványban részesülhetnek. Bármilyen rekkenő hőség is van azonban, készüljünk fel a barlangban várható klímára, és (a piknikkosár mellett) vigyünk magunkkal kardigánokat, pulóvereket!



Mit vigyünk magunkkal?
Mindent, amivel szórakozásunkat színesíthetjük: tollasütőt, focilabdát, ugrókötelet és fényképezőgépet - hogy minden élményünket megörökíthessünk.

Milyen ételeket készítsünk?
Mindenképp olyat, ami nem munkaigényes és amivel nemcsak kosarunkat, de hasunkat is alaposan megtömhetjük! Elképesztően sokféle szendvics, saláta kerülhet a kosárba… A praktikusság még nem jelenti azt, hogy ne alkothatnánk gasztronómiai remekeket!



És hogy mit ajánl a Mindmegette?

Négymagos pogácsa >>>

Currys vajkrém >>>

Stefánia szelet >>>

Mini mozzarellás-paradicsomos falatok >>>

Fitness saláta >>>

Zöldfűszeres csiga kenyér >>>

Sajtkrém >>>

Sacher muffin >>> 

Kakaós csiga >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss