Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Piknik villámverseny szabályzat

default user icon
MME

  1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE
A „Piknik villámverseny” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. (Cg.01-10-047955; székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 122-124.; (a továbbiakban: Szervező), mint a Játék felületének, a www.mindmegette.hu weboldal üzemeltetője. 

2. A JÁTÉKBAN RÉSZT VEVŐ SZEMÉLYEK (A PÁLYÁZÓK)
A Játékban részt vehet minden magyarországi postacímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező, a Játék szervezésében esetlegesen közreműködő ügynökségek, ezek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, alkalmazottai, valamint ezek közeli hozzátartozói (Ptk. 8:1.§ (1) bek. 1. pont).

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA
A Játék 2018. május 09-én 13:30-kor kezdődik és 2018. május 24-én 23.59-ig tart.

4. A JÁTÉK MENETE
4.1. Játékleírás – Piknik villámverseny

A Pályázók a www.mindmegette.hu oldalon feltöltött, kedvenc tavaszi hangulatú előétel, főétel, leves, saláta vagy desszert ételrecepttel és az ételről saját kezűleg készített ételfotóval pályázhatnak (a továbbiakban: együttesen Pályázat).

Kérjük, a „Megjegyzés” rovatban adjon rövid leírást, hogy miért ajánlja vagy miért a kedvence az adott recept.

Tájékoztatjuk, hogy a Játékban való részvétel regisztrációhoz kötött.

A www.mindmegette.hu oldalon történő regisztráció során, illetve a Játékban beküldött pályázatban megadott adatait a Szervező kezeli. A regisztráció önkéntes, ezért az adatok megadása előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a felhasználási feltételeinket! 

Egy pályázatot a Szervező csak abban az esetben fogad el érvényesnek, ha a pályázó a receptbeküldő felületen megadja a következő adatait: receptnév, hozzávalók, kellő gondossággal részletezett elkészítési útmutató, legalább egy saját készítésű fotó az ételről, a pályázó neve és postacíme. A Szervező a pályázó recepteket bármilyen piknik tematikájú fogás (előétel, leves, főétel, saláta vagy desszert) kategóriában várja.

A Szervező csak új recepteket fogad el érvényes pályázatként, vagyis olyanokat, amik eddig még nem jelentek meg a www.mindmegette.hu oldalán.

A beérkezett, a kiírásnak megfelelő pályázatok 2018. május 31-ig folyamatosan kerülnek megjelenítésre a www.mindmegette.hu oldalon.

4.2 NYEREMÉNYEK

A 2018. május 24-én 23.59-ig beérkezett receptek közül a nyerteseket Szervező által összeállított zsűri választja ki. Egy beküldő több recepttel is pályázhat, de egy beküldő legfeljebb egy nyereményre jogosult.

A zsűri tagjai a www.mindmegette.hu szerkesztői.

A zsűri által kiválasztott nyertes pályázó az alábbi nyereményt nyerheti meg

NYEREMÉNYEK

3 darab, nyertesenként 1 Mindmegette ajándékcsomag

4.3 Eredményhirdetés

Az eredményhirdetés időpontja: 2018. május  31. 15 óra.

A nyertes nevét a Szervező a www.mindmegette.hu weboldalon és a Mindmegette Facebook-oldalán hirdeti ki és teszi közzé.

A Szervező a nyertes értesítését a Játékosok által a regisztráció során megadott e-mailcímen kísérli meg. A Szervező kizárja a felelősségét abban az esetben, ha a nyertes adatai pontatlansága vagy megváltozása miatt nem értesül a nyereményről. 

5. VEGYES RENDELKEZÉSEK, NYILATKOZATOK
A Pályázó a pályázat feltöltésével és beküldésével elfogadja a jelen Játékszabályt.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az érvényes pályázathoz szükséges adatait a Játék céljából a Szervező adatkezelőként kezelje a www.mindmegette.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával külön hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező közvetlen üzletszerzés vagy reklám céljából a későbbiekben részére a Pályázó által megadott elérhetőségeken kapcsolatfelvételt kezdeményezzen vagy reklámot küldjön.

A Pályázó a jelen Játékszabály elfogadásával egyben hozzájárul ahhoz, hogy a www.mindmegette.hu weboldal Felhasználási Feltételei szerint a Pályázatként beküldött recepte(ke)t és az érvényes pályázathoz szükséges fotó(i)t a Szervező az általa kiadott online és nyomtatott, sajtótermékeiben felhasználja. Ennek megfelelően a Játékos tudomásul veszi, hogy Pályázatáért (recept, fotó) semmilyen díjazás nem illeti meg, azokat önként és ingyenesen a Játékban való részvétel során bocsátotta a Szervező rendelkezésére.

A Játékos szavatolja, hogy az általa beküldött pályázatban szereplő adatok, receptek, információk, fotók a Szervező vagy harmadik személy jogát vagy jogos érdekét nem sértik. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon pályázatokat, amelyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb jogát vagy a jelen Játékszabályban és a Felhasználási Feltételekben foglalt feltételeket, rendelkezéseket.

TOVÁBBI FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss