Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikk-pakk gesztenyés desszert

5/5
15 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A gesztenyekrém alapanyagait gondosan összekeverjük.

A babapiskótákat kávéba mártogatjuk, egy tál aljára rétegezzük, erre kenjük a krém felét, majd újabb réteg kávés piskóta és gesztenye következik. Néhány órát pihentetem a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.

Tejszínhabbal és mazsolával díszítve tálaljuk.

Megjegyzés

Vállalkozó szelleműek már a krémbe belekeverhetik a mazsolát. Én nem mertem, csupán a tejszínhab tetejére szórni, mert nem voltam biztos benne, hogy ízleni fog. De már biztos vagyok benne, úgyhogy legközelebb én is így teszek.

További fotók, receptek a Rachel és a csokigyár blogban! - arahel

Ezek is érdekelhetnek