Elkészítés: A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel.
A tojásokat megfőzzük. A csemegeuborkát és a kolbászt apróra vágjuk. A főtt tojásokat lereszeljük vagy villával szétnyomkodjuk. Hozzákeverjük a kolbászt, az uborkát és a mustárt. Sózzuk, borsozzuk, és a csirkemellek felére halmozzuk. Ráhajtjuk a hús másik felét, hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
Kiolajozott tepsibe vagy jénaiba fektetjük. Kevés vizet öntünk alá, és lefóliázva, előmelegített sütőben 20-25 percig sütjük. Levesszük a fóliát, és a sütőbe visszatéve 10-15 perc alatt pirosra sütjük. Gombás rizst készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre