Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns tejszínes csirke

MME MME
2
60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A csirkemellet ujjnyi csíkokra vágjuk, majd a fűszerkeverékkel és 2 evőkanál olajjal összekeverjük.

Kevés olajban megpirítjuk, miközben az apró burgonyát héjától megtisztítva feltesszük sós vízben főni. Az első forrás után leszűrjük, és olajon aranysárgára pirítjuk.

Lereszelünk 4 gerezd fokhagymát, 1 evőkanál olajon enyhén megpirítjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál mustárt, összekeverjük, felengedjük 3 dl tejszínnel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Összeforraljuk, majd belerakjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet.

A csirkecsíkokat a tejszínes mártással és a pirított burgonyával tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss