Elkészítés: A húst kockákra vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, kevés lisztben megforgatjuk. A hagymát és a
fokhagymát megpucoljuk, finomra vágjuk. A petrezselyemzöldet jól megmossuk, lecsepegtetjük és finomra vágjuk.
Kevés olívaolajat forrósítunk, aranybarnára sütjük benne a húst. Hozzáadjuk a hagymákat, rövid ideig pirítjuk. Felöntjük a borral, hozzáadjuk az ecetet, a kakukkfüvet és a petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük.
Lefedve, lassú tűznél puhára pároljuk a húst. A ragut párolt rizzsel kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre