Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns pulykaragu

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst kockákra vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, kevés lisztben megforgatjuk. A hagymát és a
fokhagymát megpucoljuk, finomra vágjuk. A petrezselyemzöldet jól megmossuk, lecsepegtetjük és finomra vágjuk.

Kevés olívaolajat forrósítunk, aranybarnára sütjük benne a húst. Hozzáadjuk a hagymákat, rövid ideig pirítjuk. Felöntjük a borral, hozzáadjuk az ecetet, a kakukkfüvet és a petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük.

Lefedve, lassú tűznél puhára pároljuk a húst. A ragut párolt rizzsel kínáljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss