Húsgolyók:
A fokhagymát apróra vágjuk, és egy edényben öszzekeverjük a darált hússal, öntünk hozzá egy kevés olivaolajat, szórunk rá pirospaprikát, és őrölt köményt és kis golyókat formázunk. Egy serpenyőbe öntünk egy kevés napraforgóolajat, beletesszük a gyolyókat és 10-15 percig sütjük.
Csípős szósz:
A paradicsomot egy serpenyőbe felmelegítjük, hozzáadjuk a csilit, az olivaolajat, a cukrot és a sót, majd simára kavargatjuk.
Spagetti:
Felforralunk 3 liter sós vizet, beletesszük a spagettit és 8-10 percig sütjük.
A mártást és a tésztát összekavarjuk és friss bazsalikom levelekkel díszítjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre