Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns hústekercsek

60 perc
mester
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajszeleteket jó vékonyra kiklopfolom, sózom, borsozom, és vékonyan megkenem fokhagymakrémmel, erre pedig ráfektetek 1 szelet tarját. Feltekerem, és fogpiszkálóval megtűzöm.
Egy magasabb falú serpenyőbe kevés olajat teszek, és azon körben átpirítom a tekercseket. Ezután kiszedem őket, és az apróra vágott lilahagymákat teszem a helyükre, pirítom őket egy kicsit. Visszapakolom a tekercseket, pici vizet öntök alájuk, és kis gázon, fedő alatt puhára párolom őket. Hamar megpuhulnak, ekkor kiszedem őket.

A visszamaradt szaftba 1 kiskanál lisztet teszek, és csomómentesen elkavarom benne. 1 evőkanál pizzakrémet és 1 evőkanál ketchupot is rakok bele, és sózom, borsozom. Ilyenkor meg is kóstolom, és még ízesítem, ha kell. Sűrűbb szaftot kapok, amibe visszapakolom a tekercseket, és még összemelegítem őket.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Megjegyzés

Saját kreáció abból, amit a hűtőmben találtam. - JamborneErika

Ezek is érdekelhetnek

Friss