Elkészítés: Összekeverem a páchoz szükséges alapanyagokat egy laposabb edényben. Beleteszem a húst (nagyobb szeletekben), és min. 4 órát pácolom. Olajon megsütöm a félbe vágott gombát és a csíkokra szeletelt paprikát. Kiszedem, és melegen tartom. Kiveszem a húst a pácból, jól letörlöm, és a gombás olajon hirtelen megsütöm. Kiszedem, és a gombához teszem, melegen tartom. Vajat teszek a serpenyőbe, amikor forr, beleszórom a lisztet, és zsemleszínűre pirítom. Beleöntöm a páclevet és a húslevest. Amikor forr, csökkentem a lángot, beleteszem a húst és a zöldségeket. Kb. 15 percig főzöm lassú tűzön. Rizzsel vagy tört krumplival legfinomabb.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre